Bij traditionele video vergaderingen ligt de nadruk op het gesprek. Een videovergadering met een Microsoft Surface Hub zorgt voor een dynamische omgeving die deelnemers prikkelt, maar vooral stimuleert en aanzet tot actie. Binnen Videobutler is de Microsoft Surface Hub volledig geïntegreerd in alle soorten van video-overleg. Het direct samenwerken en creëren in teamverband zorgt voor een kortere time-to-market en vergroot bovendien de innovatiesnelheid van uw bedrijf.

Om u op weg te helpen met Surface Hub en de beschikbare apps hebben we in samenspraak met onze klanten een lijst van vijf favoriete apps opgesteld:

1. Surface Hub met interactief whiteboard

Eén van de belangrijkste functies van Surface Hub is een interactief whiteboard. Bent u al bekend met de functionaliteiten en meerwaarde van dit vernieuwde whiteboard? Dit digitale whiteboard heeft diverse kleuren pennen en de mogelijkheid om afbeeldingen te zoeken, én toe te voegen aan het whiteboard. Via de Microsoft Whiteboard (preview) app is het ook al mogelijk Sticky Notes te gebruiken. Een optie die ongetwijfeld ook snel wordt toegevoegd aan de standaard whiteboard app.

2. Surface Hub Edge browser voor snel online schakelen

Wilt u snel even informatie zoeken of een website tonen via het scherm? Met de geïntegreerde Edge Browser van de Surface Hub is dit allemaal mogelijk. Voor optimaal gebruik van externe bronnen gebruik je de Edge Browser om bijvoorbeeld in te loggen op Dropbox of iCloud, om de daarin opgeslagen documenten op de Surface Hub te presenteren. Met de Edge Browser krijgt u ook toegang tot applicaties zoals Jira (Scrum) en TopDesk (Support Tickets en Projectstatus). Al deze applicatie bedient u eenvoudig via Touch en de pen.

3. Maak gebruik van Word, Excel en PowerPoint

Met de Surface Hub start u applicaties zoals Word, Excel en PowerPoint automatisch wanneer een bestand wordt geopend. Een belangrijk detail is dat deze applicaties allemaal de functie Tekenen ondersteunen. Erg handig om documenten eenvoudig te voorzien van opmerkingen en aantekeningen om deze vervolgens naar alle deelnemers te versturen.

4. Skype for business

Samenwerken blijft veelal niet beperkt tot de deelnemers in de ruimte. Voor het koppelen van meerdere deelnemers maakt u gebruik van Skype for Business. Contact leggen met andere Skype for Business-gebruikers of video vergadersystemen wordt hierdoor zeer gemakkelijk. Dit alles is mogelijk via de koppeldienst van Videobutler. De twee geïntegreerde camera’s van de Surface Hub zorgen er automatisch voor dat de spreker goed in beeld wordt gebracht, zelfs als hij op de Hub aan het schrijven is.

5. Virtuele desktop

Een veelgebruikt platform voor de virtuele desktop is Citrix. Via de Citrix Receiver app kunt u inloggen op uw eigen virtuele desktop en heeft u de mogelijkheid in uw eigen omgeving te werken.

Nieuwsgierig geworden?

Uiteraard zijn er nog tal van andere apps specifiek gericht op een bepaalde bedrijfstak, werkproces of behoefte die er leeft in uw organisatie. Er komen steeds meer apps in de Windows Store die ook geschikt zijn voor het gebruik op de Surface Hub.

Benieuwd geworden naar de bijzondere ervaring en alle apps? Kom gerust eens langs in onze Team Up Room in Amsterdam voor een demo van de Microsoft Surface Hub en zie welke apps voor uw organisatie het verschil kunnen maken.

 

MEER WETEN?

Wilt u meer weten over de diensten van Videobutler? Wij komen graag u de mogelijkheden laten zien.

Afspraak maken

Contact

Videobutler
Science Park 402
1098 XH Amsterdam
The Netherlands

T +31 (0)20-7231000