Op de dag van het 10-jarig bestaan van Videobutler, 7 juni jongstleden, ondertekenden Videobutler en Inter Visual Systems een samenwerkingsovereenkomst om de banden te bevestigen en samen te bouwen aan de toekomst van videoconferencing in de medische- en zorgsector.

Videobutler en Inter Visual Systems werken al jaren als partners succesvol samen en slaan nu de handen ineen om de processen rondom videogesprekken nog beter op elkaar aan te laten sluiten. De vernieuwde samenwerking heeft als doel om videoconferencing een geïntegreerd onderdeel van het werkproces te laten zijn, waarbij alle technische moeilijkheden en overige vragen ontnomen worden en het ziekenhuis of de zorginstelling volledig ondersteund en ontzorgd wordt.

Videobutler en Roommanagement

De vernieuwde samenwerking voorziet in een gezamenlijke uitwisseling van product- en marktkennis met betrekking tot de diensten Videobutler en Roommanagement. De Videobutler is een dienst waarbij een ‘ videobutler’ niet alleen de volledige video vergadering organiseert van begin tot eind, maar ook de ziekenhuisvergaderkamer overneemt in voorbereiding op elke vergadersessie. De nieuwe dienst RoomService, stelt de Videobutler in staat om op afstand de kamer technisch voor te bereiden op elk nieuw video overleg. Vanuit één bedieningspaneel kunnen verlichting, zonweringen en andere technische faciliteiten worden bediend.

Video conferencing in de medische- en zorgsector

“De trend die wij in de zorg nu zien is dat video conferencing naar een hoger plan gebracht wordt,”aldus Henk Smid, Business Development Manager van Videobutler. “Waar het gebruik van video conferences in veel ziekenhuizen al jarenlang wordt toegepast, ontstaat nu de behoefte om op een hoogwaardige manier veel meer partijen in deze video vergaderingen te betrekken. Dit kunnen contacten zijn binnen het ziekenhuis, bijvoorbeeld een specialist die vanaf zijn/haar werkplek mee vergadert, maar ook externe partijen die mee willen doen in bijv. een Multi Disciplinair Overleg (MDO). Daarnaast zien wij een groeiende behoefte ontstaan in het kunnen leggen van videoverbindingen tussen arts en patiënt. Van waaruit de arts vanaf zijn eigen kamer de patiënt kan bereiken op een plek naar keuze, thuis of op het werk.

Onmisbaar in deze omgeving van toenemende technieken en complexiteit is het inbrengen van een menselijke component, die deze complexiteit weg kan nemen: de Videobutler. De Videobutler assisteert in het voorbereiden van elk video gesprek, het organiseren van de vergaderingen en de begeleiding van de videoconference van start tot afronding.”

Robin Reusken, Business Team Manager Medical Team van Inter Visual Systems vult aan: “Wij verwachten samen met Videobutlervergaderprocessenverder te kunnen optimaliseren envideomeetings voor iedereen in de medische- en zorgsectortoegankelijk en effectief te maken.”

Over Videobutler

Videobutler maakt video vergaderen mogelijk door het leveren van een uiterst persoonlijke dienstverlening in combinatie met hoogwaardige apparatuur waar ook ter wereld. De inventieve Videobutlers vormen de kern van de business. Door een accurate voorbereiding creëren zij als het ware een ‘ pitstop’ om mensen met elkaar te verbinden via hoogwaardige videocommunicatie. Zo kunnen klanten probleemloos en stipt op tijd met elkaar communiceren.

Over Inter Visual Systems

Inter Visual Systems biedt al bijna een halve eeuw oplossingen op het gebied van professionele visualisatiesystemen. Als ervaren system integrator bieden wij passende, gebruikersvriendelijke oplossingen, die eindgebruikers maximale ondersteuning geven bij de uitvoering van hun taken. Onze organisatie is geheel ingericht op het ontwikkelen en implementeren van projecten voor beeld, geluid en besturing.

MEER WETEN?

Wilt u meer weten over de diensten van Videobutler? Wij komen graag u de mogelijkheden laten zien.

Afspraak maken

Contact

Videobutler
Science Park 402
1098 XH Amsterdam
The Netherlands

T +31 (0)20-7231000