Over Videobutler

Het bedrijf Videobutler houdt zich bezig met het leveren van een uiterst persoonlijke dienstverlening voor samenwerking op afstand, in combinatie met het leveren en/of onderhouden van hoogwaardige video vergaderapparatuur waar ook ter wereld.

Onze inventieve team van Videobutlers zijn de kern van onze business. Door een accurate voorbereiding creëren zij als het ware een ‘pitstop’ om mensen met elkaar te verbinden via hoogwaardige videocommunicatie. Zo kunnen klanten probleemloos en stipt op tijd met elkaar communiceren.

Onze Videobutlers zijn de mensen die perfecte beeldcommunicatie tot stand brengen voor onze klanten. Omdat zij het best vanuit huis werken, brengen wij ons werkaanbod naar hen toe. Videobutler hanteert vanuit de MVO-gedachte een actief beleid ten aanzien van mensen met een fysieke beperking. De fysieke gesteldheid van onze Videobutlers is voor ons geen beperking maar juist een potentieel aan talent en gedrevenheid om met elkaar waarde toe te voegen voor onze klanten en maatschappij.

Gezocht: Support Engineer – Microsoft Specialist (fulltime)

De Support Engineer zorgt ervoor dat onze Videobutlers vlekkeloos vergaderingen kunnen opzetten door bij ons alles draaiende te houden én uit te breiden met de laatste technologische snufjes welke er op de markt zijn. De technologie is veelal gebaseerd op traditionele Videoconference oplossingen maar Skype for Business (SfB) en Teams spelen daar nu al een enorme grote rol in, zowel vanaf de (mobiele) werkplek als vanuit de vergaderruimte.

Voor onze support afdeling zijn wij op zoek naar een dienstverlenende en klantgerichte Support Engineer met uitgebreide kennis van SfB en Teams, welke klanten en collega’s (technisch) ondersteunt met de integratie tussen SfB/Teams en Videoconference oplossingen. Je gaat je verdiepen in alle beschikbare oplossingen rondom de SfB/Teams vergaderruimtes en achterliggende infrastructuur. Je collega’s in het Support Team helpen jou met het opbouwen van kennis omtrent de traditionele Videoconference oplossingen en de integratie daarmee.

Dit zijn jouw eigenschappen

Als Support Engineer-Microsoft Specialist ben je in het bezit van de volgende eigenschappen:

 • proactief
 • leergierig en neemt initiatief
 • flexibel en stressbestendig
 • collegiaal en verantwoordelijk
 • dienstverlenend en klantgericht
 • representatief en sterke sociale vaardigheden
 • kan snel schakelen en kan goed overzicht behouden.

Voor een goede match met de vacature stellen we de volgende functie eisen:

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau
 • Bewezen kennis op het gebied van Skype for Business, Teams en Office 365
 • Beheerst vloeiend de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift
 • Is in bezit van een rijbewijs B

Interesse?

Neem dan contact op met:

MEER WETEN?

Wilt u meer weten over de diensten van Videobutler? Wij komen graag u de mogelijkheden laten zien.

Afspraak maken

Contact

Videobutler
Science Park 402
1098 XH Amsterdam
The Netherlands

T +31 (0)20-7231000