Vacature: Service Delivery Manager [Vervuld]

By 25 september 2018Nieuws, Vacature

Over Videobutler

Videobutler houdt zich bezig met het leveren van een uiterst persoonlijke dienstverlening voor samenwerking op afstand, in combinatie met het leveren en/of onderhouden van hoogwaardige video vergaderapparatuur, waar ook ter wereld.

Onze inventieve Videobutlers zijn de kern van onze business. Door een accurate voorbereiding creëren zij als het ware een ‘pitstop’ om mensen met elkaar te verbinden via hoogwaardige videocommunicatie. Zo kunnen klanten probleemloos en stipt op tijd met elkaar communiceren.

Onze Videobutlers zijn de mensen die perfecte beeldcommunicatie tot stand brengen voor onze klanten. Omdat zij het best vanuit huis werken, brengen wij ons werkaanbod naar hen toe. Door gebruik te maken van onze diensten vergroten onze klanten samen met ons de sociale impact. 

Gezocht: Service Delivery Manager

Als Service Delivery Manager werk je nauw samen met onze klanten en leveranciers om de Videobutler dienstverlening optimaal te laten aansluiten bij de wensen van onze klanten. Je rapporteert de prestaties van onze dienstverlening periodiek aan onze klanten en ontwikkelt plannen om hier continu verbetering in aan te brengen. Dit gebeurt op basis van KPI’s en interne audits.

Het opstellen en beheren van SLA-overeenkomsten vormt een belangrijk onderdeel van je werk. Intern werk je vooral samen met de Videobutler teams. Je behandelt escalaties en klachten. Je zorgt voor juiste kostenaanrekening en facturering. Je werkt actief mee met het in beheer nemen van nieuwe diensten.

Klanttevredenheid en de kwaliteit van onze dienstverlening zijn jouw primaire aandachtspunten. Wij zijn op zoek naar een Service Delivery Manager voor een dienstverband van 32 tot 40 uur per week.

Functie-eisen Service Delivery Manager

 • Heeft minimaal WO werk- en denkniveau en kennis van bedrijfskunde/ servicemanagement en enkele jaren werkervaring op het gebied van Service Management.
 • Uitstekende sociale- en commerciële vaardigheden.
 • Is creatief.
 • Heeft een klik met ICT en dienstverlening.
 • Heeft kennis van bedrijfskunde en werkprocessen.
 • Is leergierig, energiek en neemt initiatief.
 • Is stressbestendig, flexibel en vooral een teamspeler.
 • Sturende vaardigheid in het realiseren van de service- en leveringsvoorwaarden aan de klant en leveranciers.
 • Heeft sterk ontwikkelde sociale vaardigheden.
 • Behoudt overzicht en is in staat snel te schakelen.
 • Beheerst vloeiend de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift.

Heb je interesse? Neem dan contact op:

Martijn Arrachart
Operationeel Directeur
Mail/Video/SFB: martijn@videobutler.nl
T: +31 (0) 20 723 1015

MEER WETEN?

Wilt u meer weten over de diensten van Videobutler? Wij komen graag u de mogelijkheden laten zien.

Afspraak maken

CONTACT

Videobutler
Science Park 402
1098 XH Amsterdam

T +31 (0)20-7231000