Vacature: Sales Support medewerker (32-40 uur) [Vervuld]

By 2 augustus 2018Nieuws, Vacature

Over videobutler

Videobutler houdt zich bezig met het leveren van een uiterst persoonlijke dienstverlening voor samenwerking op afstand, in combinatie met het leveren en/of onderhouden van hoogwaardige video vergader apparatuur waar ook ter wereld.

Onze inventieve Videobutlers zijn de kern van onze business. Door een accurate voorbereiding creëren zij als het ware een ‘pitstop’ om mensen met elkaar te verbinden via hoogwaardige videocommunicatie. Zo kunnen klanten probleemloos en stipt op tijd met elkaar communiceren.

Onze Videobutlers zijn de mensen die perfecte beeldcommunicatie tot stand brengen voor onze klanten. Omdat zij het best vanuit huis werken, brengen wij ons werkaanbod naar hen toe. Door gebruik te maken van onze diensten vergroten onze klanten samen met ons de sociale impact.

Gezocht: Sales Support medewerker (32 – 40 uur)

Je wordt onderdeel van het Sales Team en werkt nauw samen met onze accountmanagers om gezamenlijk de klanten te bedienen. Calculaties, offertes en inkooporders worden door jou opgesteld. Servicecontracten worden beheerd en verlengingen biedt jij zelfstandig aan bij onze klanten. Je stemt de leveringen af met de projectmanagers en bewaakt ook de levertijden. Door het bijwerken van CRM-pakket zorg jij dat alle medewerkers voorzien zijn van actuele en complete informatie omtrent onze klanten.

Je maakt je eigen deal-registraties aan in de systemen van onze leveranciers, waaronder de diverse commerciële tools welke bijvoorbeeld Cisco biedt.

De functie van Sales Support medewerker houdt in dat je intern werkzaamheden verricht maar je komt ook zeker in contact met klanten en leveranciers. Communicatie is in jouw rol enorm belangrijk en dus zijn wij op zoek naar iemand die graag de telefoon pakt, de lijntjes kort houdt en zaken afstemt.

Wij zien onze medewerkers graag doorgroeien maar dat pad staat zeker niet vast. Bij iedere medewerker wordt gekeken naar persoonlijke ambities en kwaliteiten en wordt samen met je leidinggevende gekeken naar jouw groeirichting en wat daarbij komt kijken.

Wij zijn op zoek naar een Sales Support medewerker voor een dienstverband van 32 tot 40 uur per week.

Functie-eisen van de Sales Support medewerker

  • Heeft minimaal op MBO niveau 4 werk- en denkniveau.
  • Heeft een klik met ICT en dienstverlening.
  • Is leergierig, energiek en neemt initiatief.
  • Is stressbestendig, flexibel en vooral een teamspeler.
  • Heeft sterk ontwikkelde sociale vaardigheden.
  • Behoudt overzicht en is in staat snel te schakelen.
  • Beheerst vloeiend de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift.

Heb je interesse? Neem dan contact op:

Martijn Arrachart
Operationeel Directeur
Mail/Video/SfB: martijn@videobutler.nl
T: +31 (0) 20 723 1015

MEER WETEN?

Wilt u meer weten over de diensten van Videobutler? Wij komen graag u de mogelijkheden laten zien.

Afspraak maken

CONTACT

Videobutler
Science Park 402
1098 XH Amsterdam

T +31 (0)20-7231000