Vacature: Field Engineer (32-40 uur)[Vervuld]

Over videobutler

Videobutler houdt zich bezig met het leveren van een uiterst persoonlijke dienstverlening voor samenwerking op afstand, in combinatie met het leveren en/of onderhouden van hoogwaardige video vergader apparatuur waar ook ter wereld.

Onze inventieve Videobutlers zijn de kern van onze business. Door een accurate voorbereiding creëren zij als het ware een ‘pitstop’ om mensen met elkaar te verbinden via hoogwaardige videocommunicatie. Zo kunnen klanten probleemloos en stipt op tijd met elkaar communiceren.

Onze Videobutlers zijn de mensen die perfecte beeldcommunicatie tot stand brengen voor onze klanten. Omdat zij het best vanuit huis werken, brengen wij ons werkaanbod naar hen toe. Door gebruik te maken van onze diensten vergroten onze klanten samen met ons de sociale impact.

Gezocht: Field engineer (32 – 40 uur)

Jij zorgt ervoor dat onze Videobutlers vlekkeloos vergaderingen kunnen opzetten door bij de klant de beste video vergader apparatuur te installeren welke op de markt verkrijgbaar is. De oplossingen lopen ver uiteen, van persoonlijk vergadersysteem tot Immersive Room.  De technologie is veelal gebaseerd op Cisco, Polycom, Microsoft en Logitech.

Naast installaties worden ook onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd zoals vervanging van onderdelen, uitvoeren van updates en het verhelpen van eventuele storingen. Ook het verhuizen van de systemen naar nieuwe kamers of locaties behoort tot de werkzaamheden.

Wanneer je niet onderweg bent, ben je onderdeel van het Support Team en help je met het oplossen van tickets en werken we aan je kennis van het Videobutler platform.

Wij zijn op zoek naar een Field Engineer welke netjes werkt, vooral handig is en de verantwoordelijkheid neemt om een vlekkeloos werkende installatie achter te laten bij onze klanten. Ons Support Team helpt jou met het opbouwen van kennis omtrent de configuratie van de systemen zodat je deze naderhand ook zelfstandig kunt gaan uitvoeren.

Wij zoeken iemand voor een dienstverband van 32 tot 40 uur per week.

Functie-eisen van de Field engineer

  • Heeft minimaal op MBO niveau 4 werk- en denkniveau.
  • Heeft een grote klik met ICT.
  • Is leergierig en neemt initiatief.
  • Is handig en werkt netjes en oplossingsgericht.
  • Heeft sterk ontwikkelde sociale vaardigheden.
  • Beheerst vloeiend de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift.
  • Is in bezit van een rijbewijs B

Heb je interesse? Neem dan contact op:

Martijn Arrachart
Operationeel Directeur
Mail/Video/SfB: martijn@videobutler.nl
T: +31 (0) 20 723 1015

MEER WETEN?

Wilt u meer weten over de diensten van Videobutler? Wij komen graag u de mogelijkheden laten zien.

Afspraak maken

CONTACT

Videobutler
Science Park 402
1098 XH Amsterdam

T +31 (0)20-7231000