Over Videobutler

Videobutler maakt video vergaderen mogelijk door het leveren van een uiterst persoonlijke dienstverlening in combinatie met hoogwaardige apparatuur waar ook ter wereld.

Onze inventieve Videobutlers zijn de kern van onze business. Door een accurate voorbereiding creëren zij als het ware een ‘pitstop’ om mensen met elkaar te verbinden via hoogwaardige videocommunicatie. Zo kunnen klanten probleemloos en stipt op tijd met elkaar communiceren.

Onze Videobutlers zijn de mensen die perfecte beeldcommunicatie tot stand brengen voor onze klanten. Omdat zij het best vanuit huis werken, brengen wij ons werkaanbod naar hen toe. Door gebruik te maken van onze diensten vergroten onze klanten samen met ons de sociale impact.

Werkzaamheden Videobutlers

De Videobutlers zijn verantwoordelijk voor alle videovergaderingen van onze klanten. Hij/zij helpt met het maken van reserveringen. De Videobutler zorgt er vervolgens voor dat de videoverbindingen op het juiste moment tot stand worden gebracht. Bovendien zijn de Videobutlers direct beschikbaar in het geval de klant assistentie nodig heeft vòòr, tijdens en ná de vergadering.

De Videobutlers begeleiden de klanten bij het gehele traject van een videoconference, dus vanaf het moment van reserveren tot en met de uitvoering.

Ondanks het feit dat de Videobutlers vanaf huis werken, maakt zij deel uit van een team. Collegialiteit en kunnen samenwerken staat daarom hoog op de lijst met vereiste eigenschappen.

Gezocht: Algemeen Videobutler

 • Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiding van de geplande meeting, incl. tussentijdse mutaties, welke op jouw naam zijn gezet. Je bent niet alleen verantwoordelijk voor het tijdig opzetten van de vergadering maar monitort deze ook gedurende de looptijd van de vergadering om te zorgen dat alles naar wens blijft verlopen. Indien nodig grijp je direct in en dus is een proactieve houding vereist.
 • Na afloop van de vergadering geef je feedback omtrent het verloop. Dit doe je vanuit je eigen perspectief volgens de daarvoor geldende afspraken.
 • De Algemene Videobutler is flexibel inzetbaar binnen de contractuele uren, ook ’s avonds.
 • Wij zorgen ervoor dat je vanuit huis kunt werken.
 • Op basis van de contracturen wordt de dienst ingevuld. Overuren worden als tegen de daarvoor afgestemde vergoeding verrekend.
 • Wij zijn op zoek naar een Algemeen Videobutler voor een dienstverband van 24 tot 40 uur per week.

Functie-eisen van de Algemene Videobutler

 • Heeft minimaal op MBO werk- en denkniveau.
 • Weet ‘dienstverlening’ feilloos in te vullen.
 • Is representatief, stressbestendig, flexibel en vooral een teamspeler.
 • Heeft sterk ontwikkelde sociale vaardigheden.
 • Behoudt overzicht en is in staat snel te schakelen.
 • Beheerst vloeiend de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift.

Heb je interesse? Neem dan contact op met:
Rian van Eck
rian@videobutler.nl
020-723 10 36

MEER WETEN?

Wilt u meer weten over de diensten van Videobutler? Wij komen graag u de mogelijkheden laten zien.

Afspraak maken

Contact

Videobutler
Science Park 402
1098 XH Amsterdam
The Netherlands

T +31 (0)20-7231000