Op de jaarlijkse Leveranciersdag van het UWV, ontving algemeen directeur Remko Brilman namens IMOTIONS en de Videobutler de UIL Award 2016. De UIL Award is een onderscheiding die wordt toegekend aan UWV’s meest Innovatieve Leverancier. Leveranciers die boven verwachting bijdragen aan het behalen van de financiële taakstelling, aan innovatie en/of aan maatschappelijk ondernemerschap van het UWV.

Videobutler

IMOTIONS levert aan UWV de Videobutler dienst om de gebruikers te ontzorgen en alle videovergaderingen op tijd en zonder gedoe te laten starten. Dit wordt op afstand gedaan door medewerkers met een fysieke beperking die dit werk vanuit huis verrichten en zo actief meedoen in de maatschappij.uwv
Ton Breeuwer, Hoofd Business Control & Kwaliteit bij het Facilitair Bedrijf : “De ervaringen zijn heel positief. De Videobutlers van IMOTIONS weten precies wat er nodig is om videoconferencing aan de praat te krijgen. Zij hebben ons geholpen met de juiste inrichting en met de complexe achterliggende techniek. De verbinding is van te voren gecheckt en de beeldschermen staan bij het begin van de vergadering al aan. Dat is pas echt gebruikersgemak. Geen ingewikkeld gedoe meer met verbindingen tot stand brengen. IMOTIONS is een voorbeeldbedrijf voor UWV.”

Meer informatie?

Voor informatie en/of publicatie kunt u contact opnemen met Birgitta van Loon, Pers& Communicatie: 06 51 41 11 02.

MEER WETEN?

Wilt u meer weten over de diensten van Videobutler? Wij komen graag u de mogelijkheden laten zien.

Afspraak maken

Contact

Videobutler
Science Park 402
1098 XH Amsterdam
The Netherlands

T +31 (0)20-7231000