Team Up Room

De nieuwe manier van samenwerken!

CONTENT CREATIE

Bij traditionele videoconferenties ligt de nadruk op het gesprek. Het delen van content is vooral ter ondersteuning. Bij Team Up Room gaat het om de content en het samen creëren van deze content. Werk samen in één ruimte of werk samen op vele locaties. Deze nieuwe manier van samenwerken is ook wel bekend onder de termen ‘agile’ en ‘scrum’.

Vergroot de betrokkenheid bij het project. Organiseer korte bijeenkomsten waar iedere deelnemer gelijkwaardig is en er geen sprake is van een leider. Het direct samenwerken en creëren in teamverband zorgt voor een kortere time-to-market en vergroot de innovatiesnelheid van uw bedrijf.

De ruimte:
een andere manier van werken

Bij deze nieuwe manier van samenwerken hoort een ruimte die deelnemers prikkelt, stimuleert én aanzet tot actie. Samen de creativiteit laten groeien. Een ruimte die het beste in mensen naar boven haalt, een andere mindset teweeg brengt en de focus geheel op de te creëren content richt. Geen standaard vergadertafel met de traditionele vergaderstoelen er omheen, maar……

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze bijzondere ruimte? Maakt u dan snel een afspraak om onze showroom te komen bekijken!

Maak een afspraak
Voel de vrijheid van Team Up

Met behulp van de nieuwste technologieën voelen alle deelnemers zich betrokken en staat nieuwe content binnen enkele seconden op het gedeelde scherm. Via de interactieve reusachtige tablet aan de muur voelt iedereen de vrijheid om (bijvoorbeeld door te swipen, draaien, schrijven enz.) een directe bijdrage te leveren aan de content.

Eenvoudig content delen

Remote deelnemers zijn altijd zichtbaar, kunnen – waar ook ter wereld – hun input geven, content delen (ook draadloos) en alle aantekeningen zien en zelf maken. Twee uit elkaar geplaatste camera’s zorgen voor zicht op de hele ruimte, dus zowel op de deelnemers als op de content zelf.

Easy User Experience

Doordat de Microsoft Surface Hub in een Windows omgeving draait, krijgen gebruikers een vertrouwd gevoel en kan content uit andere programma’s, zoals Office, makkelijk worden geopend en ingevoegd. En na afloop worden aantekeningen digitaal naar alle deelnemers verzonden als OneNote file en zorgt de Microsoft Surface Hub zelf voor een schoon scherm. Klaar voor nog meer goede ideeën en efficiënte brainstormsessies!

Werken met Microsoft Surface Hub

De Microsoft Surface Hub: een whiteboard, PC, videoconference-systeem en scherm in één!

Bekijk de technische specificaties van Microsoft Surface Hub.

De bundels

Videobutler werkt al jaren vanuit de filosofie dat de meeste gebruikers hulp nodig hebben bij het gebruiken van technologie. Ook al doen fabrikanten er alles aan om de bediening zo eenvoudig mogelijk te houden. Om nieuwe vormen van samenwerken echt op gang te brengen, is er meer nodig dan alleen het installeren van een nieuwe voorziening in uw vergaderruimte. Daarom heeft Videobutler de volgende diensten voor de Surface Hub:

Adoptie en Gebruik

Videobutler biedt onsite ondersteuning om de Team Up Room te lanceren binnen uw organisatie. Tijdens een 1 dag durende Agile workshop, wordt het psychologische aspect van de nieuwe manier van samenwerken geïntroduceerd volgens het Train-de-Trainer principe: een aantal key-users wordt opgeleid zodat zij de rest van de organisatie kunnen trainen in het werken in de Team Up Room. Voor deze workshop wordt een scenario gebruikt van een actueel project binnen uw bedrijf.

App Development

Videobutler helpt bij het ontwikkelen van nieuwe Surface Hub applicaties voor gebruik binnen uw bedrijf. Bijvoorbeeld wanneer deze niet standaard beschikbaar zijn, maar wel essentieel zijn voor het efficiënt samenwerken binnen uw organisatie. Wij faciliteren het contact tussen u en de ontwikkelaar en blijven het proces monitoren totdat de applicatie naar wens is opgeleverd én in gebruik is genomen.

Kamerinrichting

Videobutler werkt samen met een architect een voorstel uit om de inrichting van de ruimte af te stemmen op de mogelijkheden van de Surface Hub. Het Teamen, Samenwerken, Scrummen en Co-creëren staat hierbij centraal. Op basis van de beschikbare ruimte én de eventuele aanwezige huisstijl, maken wij een ontwerp met een passend budget. Videobutler beheert de verbouwing van de ruimte als onderdeel van het totaalproject.

Videobutler

Deze persoonlijke assistent is met slechts 1 druk op de knop beschikbaar.

De Videobutler:
biedt ondersteuning tijdens het gebruik van de Surface Hub
zet vergaderingen per video op voor de gebruikers (ook met externe partijen en andere video conferencing systemen)
beheert de Surface Hub op afstand.

Daarnaast adviseert de Videobutler over Surface Hub applicaties die geschikt zijn voor uw bedrijf. Wij houden het overzicht en informeren u zodra er nieuwe applicaties zijn die van toegevoegde waarde zijn voor uw specifieke processen en/of werkwijze.

Hardware, Site Survey, Installatie en Configuratie

De Surface Hub is verkrijgbaar in twee verschillende formaten, verrijdbaar of met wandmontage. Voorafgaand aan de installatie voert Videobutler altijd een Site Survey uit om zeker te zijn dat de installatie en configuratie probleemloos verloopt. U start zo snel mogelijk met het gebruik van de systemen.

Om u te helpen nieuwe manieren van werken echt succesvol in te voeren, heeft Videobutler de volgende Team Up bundels ontwikkeld:

Premium Bundel

455,-

vanaf per maand
 • Site Survey
 • Transport, logistiek & installatie
 • 3 jaar support
 • Surface Hub App Support
 • Videobutler
 • Alle Surface Hub Hardware (Scherm en Accessoires)

Ultimate Bundel

589,-

vanaf per maand
 • Site Survey
 • Transport, logistiek & installatie
 • 3 jaar support
 • Surface Hub App Support
 • Videobutler
 • Alle Surface Hub Hardware (Scherm en Accessoires)
 • Usage & Adoptie

Klaar voor een afspraak?

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze bijzondere ruimte?