Videobutler biedt drie verschillende showrooms, voor verschillende doeleinden en met ieder een andere video oplossing. Uiteraard zijn alle oplossingen ook weer onderling te combineren.

Virtual Meeting Room

De Virtual Meeting Room (VMR) voorziet in een high-end Videoconference systeem van Cisco voor optimale beeld- en geluidskwaliteit ten behoeve van face-2-face meetings. Door de kwaliteit van de hoogwaardige videoconferencing apparatuur zal het ervaren alsof u gesprekspartner tegenover u aan tafel zit. De Videobutler ondersteunt u in het proces door voor u de agenda van de ruimte te beheren, het systeem op afstand te bedienen en te onderhouden én ervoor te zorgen dat de vergaderingen altijd op tijd starten.

Virtual Meeting Room

Skype Meeting Room

De Skype Meeting Room (SMR) bevat een Logitech oplossing, gekoppeld via Skype for Business. Op deze manier kunt u laagdrempelig en eenvoudig ad-hoc vergaderen via Skype for Business. Doordat de kamer volledig ingericht is voor videoconferencing hoeft de gebruiker niet allerlei kabels en dergelijke aan te sluiten, maar kan meteen gebruik maken van de videoconferencing oplossing. In combinatie met de Videobutler dienst kan de gebruiker het uitnodigen en toevoegen van andere gebruikers uitbesteden, zodat het succes van het opzetten van een vergadering met andere Skype- en/of externe partijen aanzienlijk kan worden vergroot. De Videobutler kan namelijk de verschillende protocollen en systemen die wereldwijd worden gebruikt naadloos op elkaar aansluiten zodat uw vergadering zonder problemen tot stand kan komen.

Skype Meeting Room

Team Up Room

De Team Up Room (TUR) is uitgerust met een Microsoft Surface Hub; een whiteboard, PC, videoconference systeem en scherm in één. De Microsoft Surface Hub bevordert de nieuwe manier van samenwerken waarbij gebruikers vanaf verschillende locaties kunnen bijdragen aan het ontwikkelen van content het hieraan voorafgaande creatieve proces. De TUR is een ruimte die hierin bijdraagt door deelnemers te prikkelen en uit te dagen tot actie. De Videobutler kan voor u de vergaderingen opzetten, ad-hoc ondersteunen bij het gebruik indien nodig én kan de Microsoft Surface Hub op afstand beheren en onderhouden.

Team Up Room

MEER WETEN?

Wilt u meer weten over de diensten van Videobutler? Wij komen graag u de mogelijkheden laten zien.

Afspraak maken

Contact

Videobutler
Science Park 402
1098 XH Amsterdam
The Netherlands

T +31 (0)20-7231000