Missie

Onze inventieve Videobutlers zijn de kern van onze business. Door een accurate voorbereiding creëren zij als het ware een ‘pitstop’ om mensen met elkaar te verbinden via hoogwaardige videocommunicatie. Zo kunnen klanten probleemloos en stipt op tijd met elkaar communiceren. Onze missie is een omvangrijk netwerk van Videobutlers in te zetten voor het organiseren van beeldcommunicatie. We streven naar het vergroten van sociale impact, door mensen te blijven inzetten die aan huis gebonden zijn. Tegelijkertijd helpen wij onze klanten om milieuvriendelijker te werken en een waardevolle bijdrage te leveren aan het duurzaam omgaan met mens en maatschappij.

Wij maken deze ambitie waar door een groeiende variëteit aan virtuele assistentie te ontwikkelen. Met deze groei vergroten we onze sociale impact wereldwijd. Dat is voor Videobutler het hogere doel achter het organiseren van perfecte beeldcommunicatie.

Visie

Wereldwijd contact kunnen leggen is in onze digitale samenleving van grote waarde. Maar veel mensen weten niet altijd hun weg te vinden door het overweldigende aanbod van complexe technieken.

Als Social Enterprise begrijpen wij hoe belangrijk juist dan persoonlijke aandacht en vakkundige support is. Wij vergroten doelbewust onze ‘social impact’ door een brug te slaan tussen complexe technieken en de gebruikers. Ongeacht tijd of plaats. Onze Videobutlers zijn de mensen die perfecte beeldcommunicatie tot stand brengen voor onze klanten. Omdat zij het best vanuit huis werken, brengen wij ons werkaanbod naar hen toe. Door gebruik te maken van onze diensten vergroten onze klanten samen met ons de sociale impact. Die impact op inzetbaarheid, geluk en effect op het milieu, maken wij meetbaar en zichtbaar.

Verbonden door uitzonderlijke professionals, vanaf de best denkbare plek, breiden wij onze variatie aan virtuele assistentie steeds verder uit. Daarmee bieden wij een duurzaam perspectief op ondernemerschap om waardig om te gaan met mens en planeet.

WIJ WERKEN VOOR

Videobutler levert haar diensten onder andere bij de volgende klanten: