Videobutler

Videovergaderen is een efficiƫnte manier om wereldwijd overleg te kunnen voeren. Videoconferencing heeft alleen zin, wanneer de beeld- en geluidskwaliteit goed en stabiel zijn. Pas dan kunnen klanten moeiteloos aan een vergadering van meerdere uren deelnemen.

Meer over Videobutler

Team Up Room

Bij het moderne samenwerken hoort een ruimte en de juiste apparatuur die deelnemers stimuleren en aanzetten tot actie. De traditionele vergadertafel met stoelen leidt al te vaak tot passieve deelnemers en luisteraars. Door een prikkelende ruimte aan te bieden, groeit een gezamenlijk proces van creativiteit.

Meer over Team Up Room

Videoconsult

Videoconsult – De Dokter Komt Zo! biedt de mogelijkheid om een videogesprek tussen de arts en patiĆ«nt perfect tot stand te brengen. Dankzij een goede voorbereiding heeft de Videobutler namelijk alle technische problemen opgelost voordat het spreekuur begint.

Meer over VideoConsult

Webcasting

Hoe houd je in een internationaal opererend bedrijf alle medewerkers betrokken? Of hoe vertel je grote groepen klanten met welke nieuwe producten of diensten je hen kan helpen?

Meer over Webcasting