De dokter komt zo!

Videoconsult – De Dokter Komt Zo! biedt de mogelijkheid om een videoconsult tussen de arts en patiënt perfect tot stand te brengen. Dankzij een goede voorbereiding heeft Videobutler namelijk alle eventuele technische problemen opgelost voordat het spreekuur begint.

Werkwijze Videoconsult!

Een aantal dagen voor de afspraak neemt één van onze Videobutlers persoonlijk contact op met de patiënt. De Videobutler zorgt ervoor dat de computer, tablet of smartphone optimaal wordt ingesteld voor een gesprek met de dokter. Daarna kijkt de Videobutler of de verbinding, camera en microfoon goed werken. Op de dag van uw afspraak begeleidt een persoonlijke Videobutler de patiënt naar de digitale wachtkamer.

Patiëntvriendelijke spreekuren

Een consult met de dokter kan dus voortaan vanuit huis of werkplek plaatsvinden. Georganiseerd en geregisseerd door Videobutler. Zo kunnen zowel patiënt als arts zich concentreren op het gesprek. Bovendien kan de patiënt vergezeld worden door een familielid, mantelzorger of zorgprofessional. Onafhankelijk van de plaats waar deze mensen zijn. Ook kan de arts meerdere (collega)artsen aan het gesprek laten deelnemen. Het gesprek is bovendien op een later moment terug te kijken. Videobutler verzorgt zo efficiënte en patiëntvriendelijke spreekuren. Veilig, discreet, stipt en volledig ontzorgd.

Maak een afspraak

Videoconsult in de Zorg

De Dokter Komt Zo!

Interesse gewekt?

Maak snel een afspraak met Videobutler.