Onlangs bezocht Videobutler het Cisco Experience Center in Oslo. In 2009 nam dit bedrijf de Noorse VC specialist TANDBERG over en nog steeds is de stad Oslo de basis voor alle ontwikkelingen binnen het Cisco videoconference portfolio. In twee dagdelen werd de visie en toekomstplannen van Cisco met Videobutler gedeeld. Ook was er gelegenheid voor een kijkje achter de schermen.

Room-Series portfolio

Met het Room-Series portfolio (Room Systems en Room Kits) heeft Cisco een nieuwe weg ingeslagen dat enorm veel mogelijkheden biedt voor het uitbreiden van de functionaliteiten in de vergaderruimte. Zo is de apparatuur uitgerust met allerlei slimme sensoren om informatie te verstrekken over het aantal aanwezige personen in de vergaderruimte. Ook is het mogelijk om de aanwezige personen te identificeren. Het bedieningspaneel, de Cisco Touch10, kan gepersonaliseerd worden middels het toevoegen van allerlei macro’s.

Meer informatie over de Cisco Room Series systemen? Of benieuwd hoe Cisco Room Series werkt? Bekijk dan hier de video.

Rondleiding Cisco

Tijdens de rondleiding viel in het bijzonder op, met hoeveel passie de medewerkers bezig waren met het door ontwikkelen van het product. Elke verandering, hoe klein dan ook, betekent dat het product opnieuw (technisch) getest moet worden. Bij de design afdeling vertelden de diverse concept modellen van de Roomkit het verhaal van het ontwikkelproces. Leuk detail hierbij is dat de gestoffeerde afwerking van de Room-Series modellen te danken is aan de pantalon van één van de medewerkers!

Cisco is continu bezig met het door ontwikkelen van zijn Collaboration portfolio en dat zullen we op korte termijn ook gaan zien in nieuwe functionaliteiten.

Meer informatie over Cisco?

Wilt u meer weten omtrent de roadmap van Cisco en wat Videobutler daarin voor u kunt betekenen? Neem dan contact op met Martijn Arrachart voor een persoonlijke afspraak in onze showroom. Uiteraard uitgerust met de Cisco Room-Series producten, nieuwe functionaliteiten en bijzondere integraties.

MEER WETEN?

Wilt u meer weten over de diensten van Videobutler? Wij komen graag u de mogelijkheden laten zien.

Afspraak maken

Contact

Videobutler
Science Park 402
1098 XH Amsterdam
The Netherlands

T +31 (0)20-7231000